START 2019: ATHLETIC BODY - funkcionalni trening

START 2019: ATHLETIC BODY - funkcionalni trening

Funkcionalni trening čije su glavne prednosti visoka kalorijska potrošnja, brz i efikasan kondicijski napredak, te dinamika, zabava i raznolikost vježbi, što vrlo visoko utječe na razinu motivacije i sprječava brzo odustajanje od treninga. Masterclass funkcionalnog treninga će se održati u nedjelju, 24. veljače, trećeg dana Sajma sporta, rekreacije i fitnesa START 2019, u okviru Fitnes konvencije START kao dijela Fitnes sajma, u Športskom centru Gripe u Splitu.

Trening se sastoji od vježbi za razvoj repetitivne snage, mišićne i opće izdržljivosti, agilnosti, koordinacije i ravnoteže i jako dobro utječe na razvoj aerobnih sposobnosti. Ukratko, koncept treninga je prilagođen specifičnim zahtjevima svakog rekreativca, a to je poboljšanje i održavanje zdravstvenog statusa, poboljšanje fizičkog izgleda i razvoj kondicije koja nam olakšava svakodnevne aktivnosti.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, broj nije ograničen, a cijena po sudioniku je 50 kn.

U ljetnim mjesecima trening provodimo na Marjanu, uz more na svježem zraku, a u zimskim mjesecima sve rekvizite i termine selimo u dvoranu. Boravak i treniranje u prirodi podiže cijeli trening na novu razinu i potencira sve njegove prednosti.

U posljednje tri godine svjedoci smo velikog broja transformacija klijenata sa grupnog treninga i kontinuiranom i redovitom dolasku članova na treninge. Takva povratna informacija, daje nam za pravo da Athletic Body smatramo treningom koji ljudima pruža zdravlje, zabavu, druženje i vrhunske rezultate, što su zapravo i najvažniji segmenti rekreacije.

Voditelji:

Goran Mulalić

Nina Ivančić

Bruna Bosnić

Satnica

PRIJAVI SE!