START 2019: RUNNING PREP DRILLS - pripremite se za pravilno trčanje!

START 2019: RUNNING PREP DRILLS - pripremite se za pravilno trčanje!

Trčanje spada među najstarije oblike rekreacije i treninga. Osnovna je ljudska kretnja u kojoj cijelo tijelo radi. Trčanje je dio kraljevskog sporta atletike i najrašireniji oblik rekreacije. Trening Running Prep Drills održat će se u okviru Fitnes konvencije kao dijela Fitnes sajma, 24. veljače na sajmu START 2019.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, broj nije ograničen, a cijena po sudioniku je 50 kn.

Posljednjih godina svjedoci smo rastućeg trenda organiziranog trčanja na otvorenom i trekinga. Treneri sve više ubacuju trčanje i trkačke tehnike počeli u svoje grupne treninge.

Iako je trčanje kontinuirano ponavljanje jednih te istih kretnji i zapravo trčimo od kada smo se kao djeca osovili na noge i bili u mogućnosti trčati, ispravna tehnika trčanja je nešto što se trenira tijekom cijelog života. Tehnika je jedan od ključnih aspekata napretka i kvalitetnijeg trčanja, te redukcije negativnih posljedica koje se mogu pri tom javljati (bolove u pojedinim mišićima i zglobovima).

„Running prep drills“ prezentacija naučiti će Vas nekim osnovnim pravilima trčanja kako bi popravili kvalitetu istoga, prikazati kreativne ideje kako se kvalitetnije pripremiti za trening koji uključuje trčanje, vježbe i igrice koje možete uvrstiti u bilo koji grupni trening.

Ova prezentacija je posebno pogodna za osobe koje redovito trče, djecu i trenere/instruktore. Također, svi vježbači koji se žele upoznati sa trkačkim treningom pozvani su da se priključe ovoj prezentaciji.

Voditelj: Luka Fuzul

Satnica

PRIJAVI SE!