O nama

sajam start

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa – START 2019 –

Sajam Start

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa – START, jedinstvena je manifestacija koja se održava u vrijeme Splitskog polumaratona od 22. 02. do 24. 02. 2019. u Športskom centru Gripe, u Splitu.
START 2019 je prvi sajam sporta i manifestacija te vrste kojoj je cilj na jednom mjestu okupiti sve zaljubljenike u sport i rekreaciju s ciljem promicanja zdravog načina života.

Sajam je mjesto susreta, razmjene iskustava i zajedničkih aktivnosti sportskih profesionalaca i rekreativaca, predstavnika širokog spektra sportskih klubova i udruga s područja Dalmacije u različitim sportovima. Izlagački program prvog Sajma sporta, rekreacije i fitnesa START 2019 obuhvaća profesionalnu sportsku opremu, opremu za rekreaciju, opremu za fitnes, sportsku prehranu i dodatke, sportski dječji program, obuću i odjeću za sportaše, rekreativce i fitnes i zdravu prehranu. Bit će organizirane stručne radionice i konferencije, kao i predstavljanja klubova, sportskih udruga te ustanova za rehabilitaciju kod ozljeda.

Sajam START, kao mjesto stvaranja novih poslovnih prilika na brzorastućem tržištu sporta Dalmacije i cijele Hrvatske, omogućava tvrtkama da svoje proizvode i usluge vezane uz sport, rekreaciju i fitnes, predstave ciljanom tržištu, a isto tako i širokom krugu posjetitelja s ciljem osvajanja novih tržišnih niša, potrošača i kupaca.
Utrke se dijele u tri kategorije: Splitski polumaraton, Splitske milje i dm Dječje milje gdje sudjeluje oko 7.000 trkača koji će posjetiti START 2019 – sajam Sporta, rekreacije i fitnesa i upravo na sajmu preuzeti brojeve za utrku.

SAJAM START

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa START 2019, jedinstvena je
manifestacija koja se održava pod okriljem Splitskog polumaratona od 22. 02. do 24. 02. 2019. u športskom centru Gripe, Split.
Zatraži ponudu!

KONTAKTIRAJTE NAS

sajam start pokrovitelji i sponzori